Hertenfilet met wildsaus 16.00 EUR /pers
Opgevulde kwartel met truffelsaus 12.00 EUR /pers
Varkenshaasje met saus van graantjesmosterd 10.00 EUR /pers.
Wildstoofvlees 10.00 EUR /pers.
Hoofdgerechten vlees
Garnituren
Aardappelkroketten 3.00 EUR /5 stuks
Appel met veenbes 2.00 EUR /pers
Gebraiseerd witloofstronkje (grondwitloof) 2.00 EUR /2 stuks
Knolselderpuree 3.00 EUR /pers
Mini-aardappelkroketten 3.00 EUR /10 stuks
Pommes dchesse 2.50 EUR /pers
Spruitjes met zilveruitjes en gerookt spek 3.00 EUR /pers
Winterse groentenmengeling (wortel, pastinaak, boterraapjes en pompoen) 3.50 EUR /pers
Hoofdgerechten vis
Kabeljauwhaasje met bospaddestoelen, prei en aardappelpuree 20.00 EUR /pers.
Vispannetje (kabeljauw en zalm) met Parijse champignons, grijze garnaal en aardappelpuree 15.00 EUR /pers