Hoofdgerechten vlees

Hertenfilet met wildsaus 16.00 EUR /pers

Opgevulde kwartel met truffelsaus 12.00 EUR /pers

Varkenshaasje met saus van graantjesmosterd 10.00 EUR /pers.

Wildstoofvlees 10.00 EUR /pers.

Garnituren

Aardappelkroketten 3.00 EUR /5 stuks

Appel met veenbes 2.00 EUR /pers

Gebraiseerd witloofstronkje (grondwitloof) 2.00 EUR /2 stuks

Knolselderpuree 3.00 EUR /pers

Mini-aardappelkroketten 3.00 EUR /10 stuks

Pommes dchesse 2.50 EUR /pers

Spruitjes met zilveruitjes en gerookt spek 3.00 EUR /pers

Winterse groentenmengeling (wortel, pastinaak, boterraapjes en pompoen) 3.50 EUR /pers

Hoofdgerechten vis

Kabeljauwhaasje met bospaddestoelen, prei en aardappelpuree 20.00 EUR /pers.

Vispannetje (kabeljauw en zalm) met Parijse champignons, grijze garnaal en aardappelpuree 15.00 EUR /pers